O halogeneratoru

Halogenerator je jedna od najvažnijih sastavnica slane sobe. Halogenerator proizvodi i upuhuje aerosol u terapijski prostor.

U svijetu postoji ,za sada, samo pet proizvođača halogeneratora, a jedan od tih proizvođača smo mi, tj. hrvatska tvrtka iz Zagreba SNAGA SOLI d.o.o.

Kao jedan od proizvođača halogeneratora, nismo ostali na našoj 3. generaciji halogeneratora VENTURER PBLM-09, iako je po svim karakteristikama vrlo inovativan te tehnički jedan od najsofisticiraniji hna tržištu. Išli smo i korak dalje te proizveli 4 GENERACIJU-halogeneratora, halogenerato rVENTURER-011 koji svojim tehničkim karakteristikama pomiče granice haloterapije na još višu razinu i jako smo ponosni zbog toga.

Halogenerator VENTURER-011 ima odlične servisne predispozicije jerima ugrađen softver. Naši aparati sami prepoznaj ukvarove, iako su oni vrlo rijetki, a druga je odlična stvar da se, iako naša tvrtka garantira servis u roku od 24 sata, halogenerator VENTURER -11 servisira putem interneta tako da servis može biti obavljen u najbržem mogućem roku. Nadalje, halogenerator je izrađen od medicinskog, tj. kirurškog čelika za kojega je poznato da ne hrđa. Isto tako, jedna od jako važnih činjenica je ta da je za terapiju potrebno 30 grama medicinske soli. VENTURER-01 je jedinstven i po karakteristici da se može podesiti i po veličini sobe tako da ćete i u slanoj sobi od 8 m2 i u slanoj sobi od 16 m2 imati istu koncentraciju aerosoli! Nadalje, koncentracija u sobi na početku terapije i na kraju će biti potpuno ista! Zadnje, no jednako važno zaspomenuti je i to da je halogenerator VENTURER-011 certificiran ,dobivene su sve potvrde i dozvole za rad i to na hrvatskom jeziku. Sva testiranja i ispitivanja su provedena u Zavodu za ispitivanje kvalitete (ZIK) koji je još davne 1957. registriranu RH za testiranje i ispitivanje kvalitete proizvoda iz inozemstva i tuzemstva. Zavod radi po vrlo strogim i propisanim kriterijima koji su važeći u svim zemljama EU.

Pokušali smo u najkraćim crtama objasniti zašto smo toliko ponosni na naš novi halogenerator VENTURER-011. Napominjemo da uz prodaju halogeneratora nudimo i kompletnu logistiku oko izrade slane sobe, vođenje projekta izrade od samog početka do kraja , tj. do puštanja halogeneratora u rad te 24-satnog servisa i obuke osoblja.

Trenutno  haloterapije s halogeneratorom VENTURER PBLM-09 i VENTURER -011 izvode sljedeći haloterapijski centri: 

- Zagreb (četiri centra s ukupno ugrađenih 11 halogeneratora ): Dugave (2), Dubrava (6), Malešnica (2), Lanište (3)
- Bjelovar  (2 halogeneratora)
- Varaždin (2)
- Koprivnica (2)
- Ludbreg  (2)
- Čakovec (1)
- Oroslavje  (1)
- Slavonski Brod  (2 halogeneratora)
- Đakovo (2)
- Požega (1)
- Banja Luka (2)
- Prijedor (2)
- Imotski (2)
- Biograd  (2)
- Pula (2)
- Split (1)
- Krapina (2)
- Zagreb (Zorica) (3)
- Banja Luka (2)
- Bosanska Gradiska (3)
- Novska (2)
- Bjeljina (2)
- Krizevci (2)
- Varazdinske Toplice (2)
- Kotoriba (1)
- Đakovo (1)
- Daruvar (2)
- Crna gora hotel Palas (1)
- Dubai (3)
- Sarajevo (1)
- Plitvice (2)
- Dubrovnik (3)
- Zadar (1)
- Basel, Švicarska (2)
- Katar, Arapski emirati (3)

INFORMACIJE ZA LOGISTIKU OKO IZGRADNJE SLANE SOBE I PRODAJE HALOGENERATORA :
095/1973163 i 091/1521345, e-mail: venturer011@gmail.com

Izrada web stranica